Grigoraş: Suntem nişte fraieri, în frunte cu mine

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt nişte fraieri, în frunte cu el, pentu înfrângerea suferită în faţa echipei Unirea Alba Iulia, scor 2-1, în etapa a III-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Suntem nişte fraieri, în frunte cu mine

Unirea Alba Iulia a obţinut prima victorie în ediţia 2009-2010 a Ligii I (Imagine: Mediafax Foto)

"Am dominat 90 la sută din joc, nici în cele mai negre visuri ale mele nu îmi imaginam că putem pleca de la Alba Iulia fără cel puţin un punct. Din păcate, unii dintre noi nu au înţeles că un meci se joacă până în minutul 90 şi, dacă vom continua în acest fel, ne va fi foarte greu să acumulăm puncte", a declarat antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi.

"Suntem nişte fraieri, în frunte cu mine pentru că, după cum i-am prins astăzi pe cei de la Alba Iulia, fără nicio tactică, nu aveam cum să nu scoatem o remiză. Cred că unii dintre jucătorii mei au un cip în cap, care îi obligă să încerce să menţină rezultatul atunci când se află în avantaj. Am fost taxaţi pe merit, pentru că în ultima parte a jocului am fost nişte mieluşei", a spus Grigoraş, care a părăsit banca tehnică imediat după golul al doilea al Unirii Alba Iulia.

Formaţia Politehnica Iaşi a pierdut, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-2, după ce a condus cu 1-0 încă din minutul 12, în faţa nou-promovatei Unirea Alba Iulia, într-o partidă contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici