Grigoraş: Toţi jucătorii sunt perfect sănătoşi, dar antrenamentele sunt suspendate

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat că toţi jucătorii săi sunt sănătoşi, dar trebuie să stea în carantină până sâmbătă, după ce fundaşul Cornel Buta a fost depistat ca purtător al virusului AH1N1.

14 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Toţi jucătorii sunt perfect sănătoşi, dar antrenamentele sunt suspendate

Grigoraş: Toţi jucătorii sunt perfect sănătoşi, dar antrenamentele sunt suspendate (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Ce se întâmplă acum, este ca o ironie a sorţii. După ce a trebuit să jucăm la Mediaş cu jumătate de echipă răcită? Acum, când antrenamentele sunt suspendate până sâmbătă, toţi jucătorii mei se simt bine şi sunt perfect sănătoşi. Astfel, Cristi Constantin, Adrian Ilie, Ignatov, Străuţ, Balde, Frunză şi chiar Cornel Buta nu mai au niciun fel de probleme de sănătate. Asta e, nu avem ce face, trebuie să respectăm dispoziţiile primite de la Direcţia de Sănătate Publică şi toţi jucătorii noştri trebuie să stea izolaţi în casă", a spus, joi, Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai precizat că abia sâmbătă este prevăzut primul antrenament: "Până sâmbătă, la ora 15.00, când am stabilit primul antrenament după partida de săptămâna trecută, cu Gaz Metan Mediaş, toată activitatea rămâne în stand-by".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici