Grigore: Iaşiul vine să îşi dea viaţa pe teren

Directorul general al clubului Unirea Urziceni, Felix Grigore, a declarat că se aşteaptă la un meci foarte greu în compania echipei Politehnica Iaşi, despre care a spus că va veni la Urziceni să-şi "dea viaţa pe teren".

1 afișare

"Sunt sigur că va fi un joc greu. Presiunea va fi mai mare la noi din cauza locului pe care îl ocupăm în prezent. Unirea trebuie sa demonstreze că locul pe care este acum nu e unul întâmplător. Trebuie să continuăm şirul rezultatelor bune. Nu ştiu dacă Iaşiul joacă, neapărat, defensiv. Vor veni să îşi dea viaţa pe teren", a spus Grigore.

Ionuţ Popa, tehnicianul formaţiei Poli Iaşi, a menţionat că va renunţa la unii fotbalişti care demonstrează că nu vor cu orice preţ victoria în partida de la Urziceni. "Nu fac multe modificări în formula de start, poate una sau două. Oricum, ne aşteaptă un meci greu, pentru că gazdele alcătuiesc o formaţie redutabilă. Totuşi, sînt de părere că putem scoate un rezultat bun. Le-am spus jucătorilor că, în cazul în care nu dau totul pentru victorie, voi efectua trei modificări în prima jumătate, iar fotbaliştii schimbaţi vor fi trimişi la echipa a doua. Vreau să alerge mult şi să storc tricourile lor după partida asta. Să transpire! Eu îi voi călca pe gât pe cei care nu sunt ce trebuie să fie!", a precizat tehnicianul ieşenilor.

Unirea Urziceni - Politehnica Iaşi, duminică, ora 15:00 (TVR 1)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici