Grigore Sichitiu: Nu are rost să jucăm în mocirlă

Preşedintele clubului ACSMU Politehnica Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, luni, că va solicita Federaţiei Române de Fotbal amânarea cu o săptămână a returului Ligii a II-a, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

"Vrem să cerem FRF să amâne începrea Ligii a II-a pentru că oricum noi nu avem treabă cu meciurile echipei naţionale. Nu are rost să jucăm în mocirlă. În plus, jucându-se pe terenuri proaste, riscăm accidentări. Nici nu ştiu ce s-ar juca acum ar putea fi numit fotbal sau hochei. Din câte ştiu, majoritatea cluburilor din Liga a II-a sunt de acord cu amânarea returului. Mai bine s-ar juca o etapă intermediară dacă trebuie să terminăm la o anumită dată campionatul", a spus Grigore Sichitiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici