Grosso: Cu România jucăm un meci test

Fundaşul Fabio Grosso a declarat pentru site-ul oficial al UEFA că naţionala României, adversara Italiei în meciul de vineri, din etapa a doua a grupei C de la Euro, nu este teoretic una dintre favoritele grupei, dar că pentru "squadra azzurra" va fi un meci test, decisiv pentru calificare.

24 afișări
Imaginea articolului Grosso: Cu România jucăm un meci test

Grosso: Cu România jucăm un meci test (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Trebuie să demonstrăm că suntem în formă. Puterea Italiei a stat întotdeauna în spiritul de echipă şi mentalitatea jucătorilor. Vom face totul să demonstrăm cu România cât de uniţi suntem şi că merităm să învingem. Cu siguranţă va trebui să schimbăm multe lucruri faţă de meciul cu Olanda. Nu ne mai permitem paşi greşiţi. Ne gândim numai la România în acest moment, nu la alte echipe. Pe hârtie, România nu este una dintre cele mai puternice echipe din grupă, dar nici noi n-am jucat prea strălucit cu Olanda, aşa că vineri va trebui să debordăm de încredere. Meciul cu România este crucial. Îl vedem ca pe un meci test şi suntem gata să dăm totul", a spus Grosso.

Partida Italia - România, din grupa C a CE, va avea loc vineri, de la ora 19.00, pe stadionul Letzigrund din Zurich.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici