Grosso: Meciul cu Steaua poate fi decisiv, vrem trei puncte

Fundaşul italian al echipei Olympique Lyon, Fabio Grosso, a declarat că meciul cu Steaua de marţi din Liga Campionilor poate fi decisiv în economia grupei F şi că jucătorii francezi vor da totul pentru victorie, informează cotidianul L Equipe.

18 afișări
Imaginea articolului Grosso: Meciul cu Steaua poate fi decisiv, vrem trei puncte

Grosso: Meciul cu Steaua poate fi decisiv, vrem trei puncte (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Cu Lille am arătat caracter, am revenit de două ori. Avem încredere înainte de meciul de la Bucureşti. Nu avem regrete după meciul de campionat cu Lille şi ne gândim acum doar la meciul cu Steaua. Jucăm la trei zile, dar nu e o problemă, suntem obişnuiţi cu acest ritm şi trebuie să fim pregătiţi. Aş fi foarte fericit să debutez în acest sezon de Liga Campionilor la Bucureşti. Meciul cu Steaua poate fi un punct de cotitură în această grupă echilibrată, unde toată lumea are şanse. De aceea, vom încerca să luăm toate cele trei puncte", a spus Grosso.

Meciul Steaua - Olympique Lyon, din etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc marţi, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici