Grozav: Boloni m-a convins să aleg Standard Liege

Atacantul român Gheorghe-Teodor Grozav, care a semnat, miercuri, un contract valabil trei ani cu Standard Liege, a declarat că tehncianul Ladislau Boloni a fost cel care l-a convins să se transfere la campioana Belgiei, informează site-ul echipei din Liege.

35 afișări
Imaginea articolului Grozav: Boloni m-a convins să aleg Standard Liege

Grozav: Boloni m-a convins să aleg Standard Liege (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Este o mare plăcere să vin la un club precum Standard. Aveam deja o impresie bună despre acest club de când am fost aici vara trecută, iar acest lucru s-a confirmat de la revenirea mea. Important e că sunt aici. Într-adevăr, Boloni m-a convins să aleg Standard. E un antrenor excelent şi sunt foarte fericit că pot lucra cu el", a precizat jucătorul român în vârstă de 19 ani, în scurta prezentare ce a avut loc, joi, la sediul grupării belgiene.

Grozav a adăugat că ambiţiile sale sunt să obţină cele mai mari performaţe posibile alături de Standard: "Vreau să mă pregătesc cât mai bine, să progrese şi să realizez cele mai mari performanţe posibile".

Alături de Grozav în sala de presă s-a aflat şi vicecăpitanul formaţiei belgiene, Igor De Camargo, care l-a lăudat pe tânărul atacant român. "Testele efectuate de el vara trecută au convins, nu sunt mulţi jucători care să aibă calităţile sale. Este capabil să ofere mingi excelente. Suntem foarte încântaţi să-l primim printre noi", a precizat atacantul belgian.

Atacantul Gheorghe-Teodor Grozav, în vârstă de 19 ani, a semnat, miercuri, un contract valabil trei ani cu formaţia antrenată de Ladislau Boloni, Standard Liege. Înţelegerea este valabilă trei ani, cu posibilitate de prelungire încă doi ani.

Cluburile Unirea Alba Iulia (unde a jucat Grozav) şi Standard Liege încheiaseră un acord în vederea transferului definitiv al jucătorului român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici