Grupul Luis Berger, consultant general pentru modernizarea stadionului Lia Manoliu

Grupul francez Luis Berger va asigura serviciile de consultanţă pentru realizarea proiectului de modernizare a stadionului naţional Lia Manoliu, valoarea contractului, încheiat la sfârşitul anului trecut cu Primăria Capitalei, depăşind 1,6 milioane euro.

10 afișări
Imaginea articolului Grupul Luis Berger, consultant general pentru modernizarea stadionului Lia Manoliu

Grupul Luis Berger, consultant general pentru modernizarea stadionului Lia Manoliu

"În data de 31 decembrie 2007, Primăria Municipiului Bucureşti a semnat contractul de servicii de consultanţă pentru modernizarea şi reabilitarea Stadionului Naţional Lia Manoliu, atribuit consorţiului de firme Louis Berger", se arată într-un comunicat al grupului francez.

Grupul este format din trei companii, respectiv firmele franceze Louis Berger SAS, Louis Berger International şi firma americană de arhitectură Berger Devine Yaeger.

"Louis Berger SAS a fost nominalizată drept coordonator al acestui proiect, cu o durată de execuţie de aproximativ 32 luni. Valoarea serviciilor de consultanţă se ridică la peste 1,6 milioane de euro", se precizează în comunicat.

Grupul Louis Berger, prin compania Berger Devine Yaeger, a realizat mai multe proiecte similare în lume, printre acestea numărându-se Stadionul Olimpic din Sydney, Stadionul Wembley din Marea Britanie, Stadionul H.H.H. Metrodome din Minneapolis şi Stadionul Naţional din Dublin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici