Guardiola acuză. Unul din jucătorii lui Manchester City s-a întors cu kilograme în plus de la mondial

Mijlocaşul englez Kalvin Phillips s-a întors de la Cupa Mondială supraponderal şi nu se află în condiţia fizică potrivită pentru a juca, a declarat antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola.

527 afișări
Imaginea articolului Guardiola acuză. Unul din jucătorii lui Manchester City s-a întors cu kilograme în plus de la mondial

Phillips a fost folosit doar 40 de minute ca înlocuitor la turneul final, după ce nu a mai fost titular la City de la transferul său de la Leeds United în sezonul apropiat, din cauza unei accidentări la umăr.

City, ocupanta locului doi, care revine miercuri în Premier League la Leeds, va fi din nou lipsită de aportul lui Phillips, în vârstă de 27 de ani, spre frustrarea antrenorului său.

"Nu este accidentat, a ajuns înapoi supraponderal", a spus Guardiola. "Nu ştiu de ce. Nu a ajuns în condiţia de a face antrenamente şi de a juca. De aceea nu poate juca. Când va fi pregătit, va juca, pentru că avem nevoie de el, avem mare nevoie de el".

Întrebat dacă a fost dezamăgit de faptul că Phillips s-a întors în asemenea condiţii, Guardiola a adăugat: "Este o conversaţie privată cu Kalvin".

FA şi reprezentanţii lui Phillips, ICM Stellar Sports, au refuzat să comenteze comentariile lui Guardiola.

În căutarea câştigării celui de-al cincilea titlu de campion în ultimele şase sezoane, City reia campania din Premier League la patru puncte în urma lui Arsenal.

Cetăţenii au revenit deja în acţiune cu o victorie, după pauza ocazionată de Cupa Mondială, învingând joi cu 3-2, în Cupa Ligii, pe Liverpool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici