Guardiola, despre derby-ul cu Manchester United: Echipa trebuie să se concentreze pe tactică, nu pe emoţii

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, spune că echipa sa trebuie să se concentreze pe tactică şi nu pe emoţii în derby-ul de duminică din Premier League cu Manchester United.

156 afișări
Imaginea articolului Guardiola, despre derby-ul cu Manchester United: Echipa trebuie să se concentreze pe tactică, nu pe emoţii

Guardiola, despre derby-ul cu Manchester United: Echipa trebuie să se concentreze pe tactică, nu pe emoţii

City, care a câştigat cu 3-0 pe Old Trafford în octombrie, are 15 puncte peste United, notează BBC.

Ambele echipe sunt în formă bună, City, ocupanta locului doi, fiind neînvinsă în 18 etape, în vreme ce United a pierdut o singură dată în 2024.

"Ceea ce am învăţat din experienţa mea în acest tip de meciuri este să fiu mai calm, să mă relaxez, să nu vorbesc despre multe lucruri", a spus Guardiola.

"Concentrează-te doar pe tactică şi pe ceea ce trebuie să faci pentru a-i învinge, nu pe emoţii, pentru că emoţiile vor fi acolo, fără îndoială", a mai arătat Guardiola.

Pe de altă parte, acesta este primul derby de când Sir Jim Ratcliffe a devenit coproprietar al lui United.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici