Guardiola poate deveni cel mai tânăr antrenor care câştigă de două ori Liga Campionilor

Antrenorul formaţiei FC Barcelona, Josep Guardiola, poate deveni cel mai tânăr tehnician care câştigă de două ori Liga Campionilor, în cazul unei victorii, sâmbătă, cu Manchester United, informează Marca.

108 afișări
Imaginea articolului Guardiola poate deveni cel mai tânăr antrenor care câştigă de două ori Liga Campionilor

Guardiola poate deveni cel mai tânăr antrenor care câştigă de două ori Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FC Barcelona poate câştiga, sâmbătă, pe Wembley, al patrulea trofeu Liga Campionilor, iar Guardiola ar urma să intre în "clubul" antrenorilor cu două astfel de trofee, unde se mai află, printre alţii, Vicente Del Bosque, Ottmar Hitzfeld, Alex Ferguson, Fabio Capello sau Jose Mourinho.

Jose Mourinho a câştigat al doilea trofeu la 47 de ani, iar Guardiola ar putea deveni cel mai tânăr tehnician cu două titluri, la doar 40 de ani.

Finala Ligii Campionilor dintre Manchester United şi FC Barcelona are loc, sâmbătă, de la ora 21.45, pe arena Wembley, din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici