Guardiola: Singurul meu regret este că nu am ajuns la Munchen

Antrenorul formaţiei FC Barcelona, Pep Guardiola, care, vineri, va conduce echipa catalană la ultimul său meci, în finala Cupei Regelui cu Athletic Bilbao, a declarat că are un singur regret: faptul că nu a ajuns în finala Ligii Campionilor de la Munchen.

202 afișări
Imaginea articolului Guardiola: Singurul meu regret este că nu am ajuns la Munchen

Guardiola: Singurul meu regret este că nu am ajuns la Munchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Singurul meu regret este că nu am ajuns la Munchen în acest sezon. Am o oarecare tristeţe în privinţa acestui aspect. Dar vreau să felicit Cehlsea. Cred că acolo sunt mulţi fotbalişti care meritau acest titlu, în frunte cu Cech", a declarat Guardiola.

După patru ani la FC Barcelona, unde a câştigat 13 titluri, Guardiola a ales să plece, în locul său fiind numit secundul Tito Vilanova.

Antrenorul de 41 de ani a dorit să dezmintă zvonurile privind degradarea relaţiilor cu Vilanova:

"În noiembrie am fost la masă cu Zubizarreta care m-a întrebat ce cred de Tito. I-am răspuns că ar fi o ideea foarte bună numirea lui. În ziua meciului cu Chelsea, m-am dus la Tito şi i-am spus: cred că a venit ziua ta. El nu ştia nimic, a aflat de la mine. Cu Tito mă cunosc de la 13 ani", a declarat Guardiola.

El a mai spus că a avut relaţii minunate şi cu fostul preşedinte Joan Laporta şi cu actuluu, Sandro Rosell.

"Sunt foarte recunoscător că m-am lăsat să lucrez în condiţii perfecte", a adăugat Guardiola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici