Gullit îl antrenează pe Beckham

Liga nord-americană de fotbal (MLS) a anunţat că olandezul Ruud Gullit va antrena echipa Los Angeles Galaxy, la care evoluează vedeta engleză David Beckham, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Gullit îl antrenează pe Beckham

Gullit îl antrenează pe Beckham

Gullit va fi prezentat oficial la LA Galaxy, vineri, într-o conferinţă de presă la Home Depot Center.

Postul britanic Sky Sports anunţase, miercuri seară, că Ruud Gullit va semna un contract pe trei ani cu clubul american.

Gullit îi va succede la LA Galaxy lui Frank Yallop, care a demisionat pentru a prelua echipa San Jose Earthquakes.

Ruud Gullit, fost căpitan al naţionalei Olandei campioană europeană în 1988, a jucat la echipe precum AC Milan, Chelsea, PSV Eindhoven şi Sampdoria Genova. În 1987 şi 1989 a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume, în 1987 obţinând şi Balonul de Aur. Gullit a antrenat echipa londoneză în perioada 1996-1998, iar apoi s-a aflat la conducerea tehnică a formaţiilor Newcastle (1998-1999) şi Feyenoord (2004-2005).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici