Guus Hiddink va antrena naţionala Turciei din vară

Antrenorul olandez Guus Hiddink, actualmente selecţionerul Rusiei, dar care a anunţat că va părăsi acest post la finalul contractului său, la 30 iunie, va prelua din luna august conducerea tehnică a reprezentativei Turciei, a anunţat, miercuri, Federaţia Turcă de Fotbal (FTT).

12 afișări
Imaginea articolului Guus Hiddink va antrena naţionala Turciei din vară

Guus Hiddink va antrena naţionala Turciei din vară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele forului turc Mahmut Ozgener, care a mers la Amsterdam, a ajuns la un acord cu Hiddink pentru un contract pe doi ani, cu o opţiune pe încă doi, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei din Turcia.

Contractul lui Hiddink, în vârstă de 63 de ani, va intra în vigoare de la 1 august 2010. El va avea ca asistenţi pe banca tehnică doi secunzi turci şi un altul olandez, menţionează TFF, fără să precizeze valoarea contractului.

Cotidianul turc Sabah a scris că antrenorul olandez va avea un salariu anual de 3,75 millioane de euro.

Guus Hiddink a mai antrenat în Turcia echipa de club Fenerbahce în sezonul 1990-1991, iar de-a lungul carierei a mai pregătit formaţiile De Graafschap, PSV Eindhoven, FC Valencia, Real Madrid şi Betis Sevilla, precum şi naţionalele Olandei, Coreei de Sud şi Australiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici