Guus Hiddink va părăsi postul de selecţioner al Rusiei în luna iulie

Selecţionerul naţionalei Rusiei, olandezul Guus Hiddink, şi-a anunţat intenţia de a părăsi acest post la finalul contractului său, care e valabil până la 30 iunie, a anunţat, sâmbătă, presa rusă, informează AFP.

16 afișări
Imaginea articolului Guus Hiddink va părăsi postul de selecţioner al Rusiei în luna iulie

Guus Hiddink va părăsi postul de selecţioner al Rusiei în luna iulie

"După întâlnirea cu noul preşedintele al Federaţiei Ruse de Fotbal (RFU), Serghei Fursenko, am decis sa mă retrag la sfârşitul contractului meu. Am decis să anunţ decizia mea acum, pentru a dat timp conducătorilor fotbalului rus să găsească un nou antrenor", a declarat Hiddink, citat de presa rusă.

Fursenko, care a fost ales în postul său la începutul acestei luni, a confirmat decizia lui Hiddink de a pleca în iulie. "Noi respectăm această alegere. Hiddink este un profesionist adevărat. El a decis să-şi onoreze contractul până la final şi nu am nicio îndoială că îşi va îndeplin perfect obligaţiile. Îi suntem recunoscători pentru munca care a făcut-o ca selecţioner şi pentru contribuţia sa importantă la dezvoltarea fotbalului din Rusia", a menţionat Fursenko, într-un interviu la postul de radio Echo Moscova.

Naţionala Rusiei, pregătită de Guss Hiddink, nu a reuşit să se califice pentru turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici