Gyenes a terminat pe locul 95 prima etapă a Raliului Dakar după ce şi-a ajutat un coechipier

Pilotul român Emanuel Gyenes a terminat, sâmbătă, pe locul 95 prima etapă a Raliului Dakar, desfăşurată între Buenos Aires şi Santa Rosa de la Pampa, după ce l-a ajutat pe coechipierul său de la echipa Vectra Racing, David Casteu, cu roata sa, informează site-ul rally-live.com.

17 afișări
Imaginea articolului Gyenes a terminat pe locul 95 prima etapă a Raliului Dakar după ce şi-a ajutat un coechipier

Gyenes a terminat pe locul 95 prima etapă a Raliului Dakar după ce şi-a ajutat un coechipier (Imagine: Mediafax Foto)

Francezul David Casteu, vicecampion în Raliul Dakar ediţia 2007, şi-a înţepat cauciucul din spate al motocicletei sale şi a fost nevoit să se întoarcă la punctul de control CP2 unde a fost aşteptat de coechipierul său, Emanuel Gyenes. Românul i-a împrumutat roata din spate francezului şi a aşteptat să primească apoi asistenţă.

 

Casteu a terminat prima etapă pe poziţia 68 a clasamentului, în timp ce românul s-a clasat pe 95, la o ora, 15 minute şi 29 de secunde de primul clasat, spaniolul Marc Coma.

Emanuel Gyenes a luat startul, duminică, în a doua etapă a Raliului Dakar, care se desfăşoară între Santa Rosa de la Pampa şi Puerto Madryn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici