Gyor s-a calificat în turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin

Gyor este a doua echipă calificată în turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins Odense cu 33-21 în manşa retur a sferturilor de finală. În urmă cu o săptămână, campioana en-titre a Europei obţinuse o victorie la limită, cu 29-28.

137 afișări
Imaginea articolului Gyor s-a calificat în turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin

Gyor s-a calificat în turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, Foto: Hepta

Crina Pintea şi Compania au turat motoarele abia după 80 de minute de joc cu formaţia daneză, adunând şi cele 60 de minute din manşa tur. Odense s-a autodepăşit în prima manşă, a început curajos şi în Ungaria, unde a ţinut pasul cu echipa gazdă până în minutul 20, scor 10-10. După ce reuşit să marcheze pentru 11-10, gazdele au luat time-out, iar din acel moment jocul s-a schimbat cu 180 de grade.

Gyor şi-a dominat tactic şi fizic adversara din toate punctele de vedere, iar până la pauză a mai înscris şapte goluri fără să primească niciunul, scor 18-10. Iureşul a continuat şi la revenirea de la cabine, campioana Ungariei reuşind să depăşească diferenţa de 10 goluri după primele acţiuni. În minutul 40, Gyor avea deja 14 goluri avans, 26-12. Diferenţă creată practic în 20 de minute!

Deţinătoarea en-titre a trofeului s-a calificat en-fanfare, 33-21 la final şi 62-49 la general. În acest joc au evoluat şi viitoarele handbaliste ale CSM Bucureşti, Crina Pintea şi Nora Mork. Pivotul echipei naţionale şi-a adus contribuţia cu patru goluri, în timp ce nordica a înscris 2 goluri. Au fost şi primele reuşite ale Noei Mork în Liga Campionilor după aproape 14 luni de absenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici