Hagi a anunţat transferul lui Aurelian Chiţu la FC Viitorul

Antrenorul Gheorghe Hagi a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, transferul lui Aurelian Chiţu, jucător care se întoarce la FC Viitorul după doi ani, timp în care a mai evoluat la Valenciennes, PAS Giannina şi ultima oară, la Astra Giurgiu.

144 afișări
Imaginea articolului Hagi a anunţat transferul lui Aurelian Chiţu la FC Viitorul

Hagi a anunţat transferul lui Aurelian Chiţu la FC Viitorul (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"L-am luat pe Chiţu. Deci unul am luat deja. L-am luat înapoi, pentru că, bineînţeles, numai noi putem să îl refacem. E un jucător important, e bine pentru club. A fost dorinţa lui să vină. El a vrut, a zis că vrea să se repună bine pe picioare aici. Îi garantăm lucrul ăsta, iar el apoi trebuie să ne ajute, să fie jucătorul care a plecat de la noi. E un lucru bun, aveam nevoie de viteză în atac şi de un jucător de tipul lui", a spus Hagi despre jucătorul care va evolua pentru FC Viitorul din sezonul următor.

Tehnicianul a adăugat că gruparea pe care o conduce va mai face achiziţii în vară, dar numai jucători care să poată evolua titulari. "Sunt jucători importanţi pe care vrem să îi aducem, pentru că tineri am de nu mai ştiu de mine. Sunt foarte mulţi, aşa că vom căuta jucători competitivi care să joace titulari, să fie puternici, pentru că tineri avem mulţi", a menţionat antrtenorul.

Întrebat dacă fundaşul Cristian Chivu, jucător retras din activitate care însă se mai antrenează din când în când cu lotul echipei FC Viitorul, va fi pe lista de achiziţii, Hagi a răspuns: "Cristi Chivu e pe lista Barcelonei. Glumesc, vorbiţi cu el, el ştie. A mai venit la antrenamente, se mai mişcă alături de noi. El nu dorea să se lase de fotbal, dar a făcut-o din cauza unor probleme medicale, aşa că se mai mişcă. Mai departe vorbiţi cu el".

Gheorghe Hagi a discutat deja cu mijlocaşul Bănel Nicoliţă pentru prelungirea contractului său scandent la finalul acestui sezon. "Bănel e primul pe listă. Nu e greu de ţinut, am vorbit cu el chiar azi dimineaţă. Încercăm să îl facem să rămână cu noi. Normal că mă gândesc la ce este la anul. M-am văzut şi cu altul înaintea lui (n.r. - alt jucător), pentru că uşor-uşor încercăm să facem o echipă competitivă pentru la anul. Vor fi completări de lot. Ca întotdeauna vor fi intrări şi ieşiri. Nu va conta formarea lotului de participarea în cupele europene. Noi facem echipa pentru la anul", a precizat Hagi.

Referitor la plecări, tehnicianul a menţionat că există anumite oferte şi minimum doi jucători vor fi transferaţi în vară. "Oferte există pentru jucători, nu o să putem să amânăm la nesfârşit, dar o să vă spunem cine şi când. Sigur vor fi ieşiri, doi jucători vor ieşi, minim doi jucători", a mai spus Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici