Hagi a primit o cheie de aur

Fostul căpitan şi selecţioner al reprezentativei României, Gheorghe Hagi, a primit, duminică, la Craiova, o cheie de aur din partea artistului plastic Ovidiu Pârâianu.

1 afișare
Imaginea articolului Hagi a primit o cheie de aur

Gheorghe Hagi a primit o cheie de aur

Cheia primită de Hagi este făcută din aur de 14 carate şi cântăreşte 13 grame. Cheia are culorile roşu şi albastru, ale echipei Steaua. Pe faţa lucrării se află un fotbalist cu o minge la picior, harta României şi "Poarta sărutului", iar pe spate scrie "Pentru regele Hagi". Pe cheie sunt încrustate un safir şi un rubin. Valoarea lucrării este estimată la 5.000 de euro.

Pârâianu s-a deplasat la Craiova pentru a-i înmâna personal lui Hagi această cheie, cu ocazia lansării primului DVD din colecţia care poartă numele fostului internaţional român. Gheorghe Hagi este primul fotbalist care primeşte această cheie, după ce lucrări similare au primit acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, şi patronul FC Rapid, George Copos.

Cu ocazia prezenţei la Craiova, Gheorghe Hagi a comentat şi faptul că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, l-a atacat din nou, sâmbătă seară, într-o emisiune televizată. "Sunt sărbătorile, ce ar mai fi de zis decât: «Iartă-l, Doamne, că nu ştie ce zice». Am trăit să o aud şi pe asta. Oricum, pentru mine, este un capitol închis", a spus Hagi referitor la afirmaţiile lui Gigi Becali.

Becali a spus, în cadrul emisiunii High Life, de la B1 TV, că Gheorghe Hagi a fost pus de serviciile secrete să îl denigreze, făcând referire la conferinţa de presă susţinută de tehnician după ce a demisionat de la Steaua, în care a afirmat că s-a simţit umilit în perioada petrecută la gruparea din Bulevardul Ghencea din cauza imixtiunilor patronului în alcătuirea echipei. "Serviciile secrete l-au pus să mă atace, că prea le zicea aşa bine şi el nu prea ştie să vorbească... Avea foaia în faţă şi citea textul de acolo. Cine ştie ce legături o avea el de pe vremea când era fotbalist", a declarat Becali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici