Hagi, ales cel mai celebru fotbalist străin care a evoluat vreodată în Turcia

Fostul internaţional român Gheorghe Hagi a fost ales, în urma unui sondaj de opinie realizat de cotidianul Hurriyet, cel mai celebru fotbalist străin care a evoluat vreodată în Turcia.

1 afișare

Hagi, care a evoluat în Turcia la Galatasaray, în perioada 1996-2001, a primit 28.953 de voturi (50,8 la sută din total), el fiind urmat în preferinţele participanţilor la sondaj de brazilianul transferat în această vară la Fenerbahce, Roberto Carlos (18.217 voturi), cu32 la sută. Doar 178 de persoane (0,3 la sută)l-au ales pe Gheorghe Popescu, cel care a fost coechipierul lui Hagi la Galatasaray.

Printre ceilalţi jucători menţionaţi în sondaj se numără Taffarel (1,1 la sută), Jardel (0,6 la sută), Nicolas Anelka (1,8 la sută), Pierre van Hooijdonk (1,4 la sută), Ariel Ortega (0,6 la sută) şi John Carew (1,2 la sută).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici