Hagi, considerat de FRF cel mai bun jucător român din ultimii 50 de ani

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a fost nominalizat de FRF drept cel mai bun jucător român din ultimii 50 de ani în ancheta realizată de UEFA cu prilejul jubileului, informează site-ul oficial al forului european.

1 afișare
Imaginea articolului Hagi, considerat de FRF cel mai bun jucător român din ultimii 50 de ani

Hagi, considerat de FRF cel mai bun jucător român din ultimii 50 de ani

Conform sursei citate, fiecare asociaţie naţională a fost rugată să nominalizeze cel mai reprezentativ jucător al ţării respective.

Hagi a jucat 550 de meciuri în cariera sa, la Farul Constanţa, Sportul Studenţesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, FC Barcelona şi Galatasaray Istanbul. Cu naţionala României a participat la CM 1990, 1994, 1998 şi la CE 1984, 1996 şi 2000. Hagi a antrenat naţionala României, Bursaspor, Galatasaray Istanbul, Politehnica Timişoara şi Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici