Hagi despre şansele României la Euro-2008: Putem fi surpriza competiţiei

Fostul selecţioner Gheorghe Hagi este de părere că naţionala României poate fi "surpriza competiţiei" la Campionatul European din Elveţia şi Austria.

12 afișări
Imaginea articolului Hagi despre şansele României la Euro-2008: Putem fi surpriza competiţiei

Hagi despre şansele României la Euro-2008: Putem fi surpriza competiţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Hagi a precizat că, în opinia sa, antrenorul unei reprezentative importante din lume, cum sunt cele ale Italiei, Franţei şi Olandei, nu poate spune că se teme de România. "Nu cred că un antrenor poate declara că îi este teamă, mai ales când este vorba de Italia, Franţa, Olanda. Poate spun că ne respectă, asta e cu totul altceva. Putem fi surpriza competiţiei, cum a fost şi Grecia. Şi în 2000 am fost într-o grupă cu adversari foarte puternici, în care nu ni se dădeau şanse, dar am trecut de grupă. Avem exemple şi se poate să producem surpriza", a spus fostul selecţioner al României.

Gheorghe Hagi consideră că grupa C a Campionatului European, din care fac parte România, Italia, Olanda şi Franţa, este foarte dificilă pentru români. "Este o grupă foarte grea, dar şanse sunt. Jucătorii trebuie să plece cu încredere şi curaj, echipa să creadă în potenţialul ei. Aici nu e o problemă de moral, e vorba de mentalitate. Văd că există entuziasm şi dorinţă din partea jucătorilor, dar este foarte important să începem bine cu Franţa. Primul meci întotdeauna este cel mai greu", a menţionat Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici