Hagi: Îi urez succes lui Reghecampf, sper să nu stea doar un an la Steaua

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că speră ca tehnicianul Laurenţiu Reghecampf să stea mai mult de un sezon la conducerea tehnică a echipei Steaua, precizând că la formaţia roş-albastră presiunea este "enormă".

191 afișări
Imaginea articolului Hagi: Îi urez succes lui Reghecampf, sper să nu stea doar un an la Steaua

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Îi urez succes lui Reghecampf, sper să nu stea doar un an la Steaua, ci mai mult. Trebuie să câştige pentru că e la Steaua, am văzut că e conştient de lucrul ăsta. La Steaua e o presiune enormă pentru că nu există altceva în afară să câştigi. Îi urez baftă", a spus Hagi, fost antrenor la Steaua.

El a refuzat să menţioneze dacă îl doreşte pe mijlocaşul stelist Eric Bicfalvi la formaţia sa, Viitorul Constanţa.

Tehnicianul a adăugat că are încredere în echipa Viitorul Constanţa că va promova în Liga I. "Mai sunt două meciuri, dar noi vom mai juca doar unul. Emoţii nu am când e vorba de sport, eu sunt plin de încredere. Cred că am creat ceva solid şi puternic, o echipă tânără alimentată de Academia Gheorghe Hagi. Lumea ne va cunoaşte ca pe o echipă cu jucători tineri care vor face performanţă la nivel înalt atât la nivel de club, cât şi în loturile naţionale. Sper să nu pierdem ultimul meci al sezonului şi să ajungem în Liga I", a precizat el.

În ceea ce priveşte un posibil transfer al lui Cristian Chivu la Galatasaray, Hagi a precizat doar că gruparea din Istanbul are nevoie de serviciile fundaşului aflat acum la final de contract cu Internazionale Milano. "Galatasaray este un club frumos. Cristi e un fotbalist mare, cred că ştie ce trebuie să facă. În acelaşi timp şi Galata consider că are nevoie de Chivu. Dar nu sunt eu acolo, nu iau eu decizii. Probabil că undeva există un interes în acest transfer pentru că nicăieri nu iese fum fără foc. Eu m-am simţit bine la Galasataray, este un club unde poţi să faci performanţă, unde sunt bugete foarte bune", a explicat Gheorghe Hagi.

Prezent la conferinţa de presă, directorul tehnic al loturilor naţionale de juniori ale României, Miodrag Belodedici, a afirmat că Laurenţiu Reghecampf este un antrenor ambiţios care trebuie să demonstreze la Steaua. "Reghecampf este un antrenor curajos, a demonstrat că ştie să lucreze, a făcut o atmosferă bună la Chiajna şi în vestiar şi pe teren. E un antrenor ambiţios, acum trebuie să demonstreze la Steaua. Nu ştiu dacă a declarat că el o să fie şeful acolo, că el o să hotărască, o să vedem în viitor, eu îi urez succes", a afirmat Belodedici.

Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici şi Alexandru Tudor au participat, marţi, la o conferinţă de presă organizată de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România pentru promovarea proiectului "E-learning pentru partenerii sociali". Proiectul beneficiază de finanţare din partea Fondului Social European, în cadrul programului POSDRU 2007 - 2013 şi este derulat de către Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România, Blocul Naţional Sindical şi Escola Professional Cristovao Colombo din Portugalia. Proiectul îşi propune dezvoltarea a 17 domenii de curs online destinate formării profesionale, în cadrul unei platforme web.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici