Hagi: Lui Piţurcă nu-i merge bine, dar câştigă mult, aşa că îi merge bine

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că în ciuda rezultatelor slabe de la Al Ittihad, fostului selecţioner Victor Piţurcă îi merge bine, deoarece câştigă mulţi bani şi antrenează la soare, unde este cald.

292 afișări
Imaginea articolului Hagi: Lui Piţurcă nu-i merge bine, dar câştigă mult, aşa că îi merge bine

Hagi: Lui Piţurcă nu-i merge bine, dar câştigă mult, aşa că îi merge bine

"Lui Piţurcă nu-i merge bine, dar câştigă mult, aşa că îi merge bine. Ştiţi cum e, azi câştigi, mâine mai pierzi, dar îi merge bine lui Piţi. Hai, să nu îl plângem pe Piţi acum de sărbători. El râde, soare e, cald e, noi stăm la frig din toate punctele de vedere, aşa că Piţi râde", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi nu crede că fostul jucător al Stelei, Mirel Rădoi, care potrivit Dolce Sport şi-a reziliat contractul cu Al Ahli Dubai, va reveni în campionatul românesc. "Lui Mirel nu ştiu ce îi poate oferi fotbalul românesc. Doar dacă vrea el să se lase, să joace ultimele luni. Dacă vrea să mai joace, e greu să revii pe bani foarte puţini. Depinde de el ce vrea", a completat Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici