Hagi rămâne în funcţie până la finalul sezonului

Oficialii clubului Galatasaray Istanbul au hotărât ca tehnicianul Gheorghe Hagi să rămână în funcţie până la finalul acestui sezon şi vor confirma acest lucru într-o şedinţă a Consiliului de Conducere, informează ligtv.com.tr.

16 afișări
Imaginea articolului Hagi rămâne în funcţie până la finalul sezonului

Hagi rămâne în funcţie până la finalul sezonului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, conducătorii grupării din Istanbul sunt de părere că Galatasaray trebuie să încheie sezonul cu Hagi, dar pe de altă parte vor începe să facă planuri pentru campionatul viitor.

Echipa Galatasaray şi tehnicianul Gheorghe Hagi au avut două zile libere după meciul de sâmbătă cu Karabukspor, scor 0-0, iar marţi îşi vor relua pregătirile în vederea următoarei partide din campionatul Turciei, cu Ankaragucu.

Galatasaray ocupă locul 11 în clasament, cu 33 de puncte obţinute în 24 de etape, şi a fost eliminată din Cupa Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici