Hagi spune că 11 jucători de la academia sa de fotbal vor fi la naţională în anul 2020

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că 11 jucători formaţi la academia sa de fotbal vor face parte din echipa naţională de seniori a României în anul 2020.

78 afișări
Imaginea articolului Hagi spune că 11 jucători de la academia sa de fotbal vor fi la naţională în anul 2020

Hagi spune că 11 jucători de la academia sa de fotbal vor fi la naţională în anul 2020 (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Hagi are foarte mare încredere în tinerii jucători de la academia sa pe care îi numeşte "soldaţi".

"Sunt anumite păreri, normal. Proiectul meu însă se bucură de succes, oriunde mă duc în România sunt felicitat. Normal că mai sunt şi persoane care nu sunt de acord, iar asta nu e rău. Mai mă trezesc, poate e vreun lucru pe care îl greşesc, pentru că nu e perfect tot ce fac eu. Dar la fotbal, cât de cât, mă pricep. La academie sunt nişte rezultate, astea sunt, nu pot să le ascund. Nu am vorbit niciodată de Viitorul în termeni extraordinari pentru că nu este la nivelul şi mentalitatea care aş vrea eu. Suntem departe, avem mult de muncă. Dar la academie nu pot să zic că nu suntem buni. Trebuie să fiu corect cu copiii. Aceşti copii au plecat de acasă de la 12 ani, sunt de 4-5 ani împreună acolo, sunt soldaţi, eu aşa le spun. Sunt soldaţi care mai târziu o să fie în echipa naţională de seniori. Sunt sigur 99 la sută. În 2020 sunt sigur că vor fi 11 jucători din academie la echipa naţională. În circuitul echipei naţinale, nu titulari, în lotul acela lărgit de 30-35. Aşa, câte unul pe fiecare post", a spus Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici