Hagi: Trebuie să ne batem cu ei

Antrenorul FC Steaua, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, la Sport.ro, că echipa sa trebuie să aibă încredere şi curaj pentru a se bate de la egal la egal cu echipele valoroase din grupa H a Ligii Campionilor, Arsenal Londra, FC Sevilla sau AEK Atena şi Slavia Praga.

1 afișare
Imaginea articolului Hagi: Trebuie să ne batem cu ei

Hagi: Trebuie să ne batem cu ei

"Adversarele au jucători valoroşi, au atuurile lor, dar trebuie să credem în şansa noastră, trebuie să ne batem cu ei. Avem şansele noastre şi trebuie să ni le jucăm. Toate echipele sunt valoroase, bune, dar dacă am ajuns aici avem şi noi cât de cât o valoare. Important e să crezi, să ai curaj. Poate le batem pe toate trei. Trebuie să fiu optimist. Dacă revin şi cei accidentaţi, sunt mulţumit de lotul meu. Stăm bine dacă revin toţi jucătorii. Nu-mi doresc să mai vină Camus pentru că a spus că vine doar dacă ne calificăm, nu-l mai doresc eu, îi doresc doar pe cei care au muncit. Sevilla e foarte cunoscută, a avut cel mai mare succes în ultima vreme, echipă-surpriză în ultimii ani, e în formă. Arsenal a investit foarte mult în reconstrucţie, în tineri. Slavia a eliminat pe Ajax, nu trebuie tratat superficial niciun adversar", a spus Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici