Halep: Abia aştept să joc din nou la dublu mixt cu Horia Tecău

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, sâmbătă noapte, după calificarea în optimi la simplu feminin US Open, că abia aşteaptă că joace din nou la dublu mixt cu Horia Tecău, subliniind că meciul cu perechea Julia Goerges/Nenad Zimonjic (Germania/Serbia), favorită numărul 8, va fi foarte greu.

704 afișări
Imaginea articolului Halep: Abia aştept să joc din nou la dublu mixt cu Horia Tecău

Halep: Abia aştept să joc din nou la dublu mixt cu Horia Tecău

"Abia aştept să joc, chiar am vorbit cu el Horia Tecău după meci, a zis că abia aşteaptă şi el să jucăm, am prins drag de acest dublu mixt şi sper să câştigăm cât mai mult, dar va fi un meci greu", a afirmat Halep.

Duminică, pe terenul 17 de la US Open, Simona Halep şi Horia Tecău vor întâlni perechea Julia Goerges/Nenad Zimonjic (Germania/Serbia), favorită numărul 8, în optimi la dublu mixt.

În primul tur la dublu mixt, Simona Halep şi Horia Tecău au învins, cu scorul de 6-1, 6-2, în 46 de minute, cuplul spaniol Arantxa Parra Santonja/David Marrero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici