Halep, abonată la un jackpot uriaş. Motivul pentru care Simona va juca şi într-un picior la Indian Wells

Simona Halep a ajuns la nivelul la care poate face avere fără să depună prea mari eforturi. Nu doar contractele de publicitate îi aduc Simonei sume cu multe zerouri, ci şi bonusurile acordate de Asociaţia Tenisului Feminin (WTA), iar Halep trebuie să se prezinte la Indian Wells pentru a nu rata un jackpot uriaş, scrie prosport.ro.

3266 afișări
Imaginea articolului Halep, abonată la un jackpot uriaş. Motivul pentru care Simona va juca şi într-un picior la Indian Wells

Halep, abonată la un jackpot uriaş. Motivul pentru care Simona va juca şi într-un picior la Indian Wells

Halep, motivată financiar să meargă la Indian Wells

Prezenţa Simonei Halep la turneul de la Indian Wells (7-18 martie) a fost pusă sub semnul întrebării după ce viitorul lider mondial s-a retras înaintea semifinalei de la Doha, dar şi din turneul de la Dubai.

Andrei Pavel i-a liniştit însă pe fani, spunând că eleva sa va merge la competiţia din SUA, cu toate că accidentarea de la picior este destul de complicată.

Fostul tenismen are şi motive să declare de pe acum că Simona va participa la Indian Wells, deoarece sportiva ar rata un bonus de 450.000 de dolari dacă va spune pas turneului de categorie Premier Mandatory.

Simona câştigă 450.000 de dolari doar dacă se prezintă la patru turnee.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici