Halep, despre ratarea startului de an: "Poate că era mai bine dacă nu participam la aceste turnee"

Simona Halep (3 WTA), a dezvăluit, înaintea turneului de la Dubai, pe care l-a câştigat anul trecut, greşeala care a făcut-o să rateze complet începutul de an, pentru site-ul oficial al WTA

3993 afișări
Imaginea articolului Halep, despre ratarea startului de an: "Poate că era mai bine dacă nu participam la aceste turnee"

Halep, despre ratarea startului de an: "Poate că era mai bine dacă nu participam la aceste turnee" (Imagine: Ovidiu Iordachi/ Mediafax Foto)

"Poate că ar fi fost mai bine dacă nu participam la aceste prime turnee, pentru că am avut un virus la stomac, dar am crezut că îmi va fi uşor. Nu regret nimic şi mă concentrez pe sănătatea mea şi pe plăcerea de a juca tenis. Mi-a fost greu. Când am ajuns în Australia încă luam antibiotice şi mi-a fost greu să încep să joc. A urmat accidentarea la tendounul lui Ahile, iar, la Sydney, am avut o infecţie la nas şi ureche. Mi-a fost greu să mă concentrez", a comentat Simona, pentru sursa citată.

Halep va debuta la turneul de la Dubai împotriva Anei Ivanovic, miercuri, de la ora 17:00. Competiţia de categorie Premier, pe care Simona a câştigat-o anul trecut, va avea loc în perioada 15-20 februarie. Românca a cucerit titlul la Dubai anul trecut, după ce a dispus în finală de Karolina Pliskova (Cehia), cu 6-4, 7-6 (4).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici