Halep, după tragerea la sorţi a meciurilor din Fed Cup: E mai bine că intru prima pe teren

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a meciurilor din întâlnirea cu Spania, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II, că este mai bine pentru ea că va juca în primul meci, deoarece nu va trebui să aştepte.

366 afișări
Imaginea articolului Halep, după tragerea la sorţi a meciurilor din Fed Cup: E mai bine că intru prima pe teren

Simona Halep (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"E mai bine aşa, pentru că voi intra mai repede pe teren şi nu voi sta prea mult să mă gândesc la meci. Sunt pregătită să joc cel mai bun tenis al meu şi sper să fiu şi susţinută din tribune", a spus Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, în primul meci al întâlnirii România - Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, conform tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Galaţi.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00.

Tot sâmbătă se va disputa meciul Irina-Camelia Begu (34 WTA) - Garbine Muguruza (24 WTA).

Duminică, de la ora 12.00, sunt programate confruntările de simplu Simona Halep - Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu - Silvia Soler-Espinosa şi meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici