Halep: Mă simt bine pe iarbă şi nu am nicio presiune. Sportiva o va întâlni pe Kristina Mladenovic, în sferturile de finală

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul unu, a declarat, joi, după victoria "scurtă" pe care a înregistrat-o în 51 de minute, în partida cu sportiva cehă Klara Koukalova, că se simte bine pe iarbă şi că are nicio presiune asupra ei, informează site-ul oficial al WTA.

352 afișări
Imaginea articolului Halep: Mă simt bine pe iarbă şi nu am nicio presiune. Sportiva o va întâlni pe Kristina Mladenovic, în sferturile de finală

Halep: Mă simt bine pe iarbă şi nu am nicio presiune

"Mă aşteptam la un meci dificil deoarece ea joacă tare pe iarbă, datorită stilului ei. Este greu să joci împotriva ei pe această suprafaţă, dar nu am vrut să mă gândesc la asta. Am venit aici şi mi-am făcut jocul, în stilul meu, fiind agresivă şi servind bine. A fost un meci bun pentru mine astăzi, al doilea pe iarbă în acest an. Mă simt bine pe iarbă şi nu am nicio presiune. Doar mă bucur de tenis aici, pe acest teren frumos", a spus Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-3, pe sportiva cehă Klara Koukalova, locul 92 WTA, venită din calificări, într-un meci din optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Birmingham.

Halep a întâmpinat o palidă opoziţie, având nevoie doar 18 minute pentru a câştiga primul set şi de 51 de minute pentru a trece în sferturile de finală ale competiţiei.

 

Simona Halep o va întâlni pe Kristina Mladenovic, în sferturile de finală, la Brimingham

Jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, pe Barabora Strycova din Cehia, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 10, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham, fază în care va evolua împotriva Simonei Halep.

În vârstă de 22 de ani, Mladenovici s-a impus după un meci care a durat o oră şi 35 de minute.

Specialistă a probei de dublu (locul 7 WTA), jucătoarea de origine ex-iugoslavă, fiica unui fost handbalist, nu a câştigat niciun turneu WTA de simplu până în prezent, fiind finalistă anul acesta la Strasbourg. Ea are totuşi în palmares un turneu de 160 de puncte (125.000 de dolari premii), în 2012, la Taipei. Cea mai înaltă clasare a franzţuzoaicei a fost locul 36 WTA, în august 2013.

În singura lor dispută, Simona Halep a fost învinsă în 2014, în prima manşă a turneului de la Paris, cu scorul de 7-6 (1), 6-4, de Mladenovici.

Meciul Simona Halep - Kristina Mladenovic va avea loc vineri.

 

Calificarea în sferturile de finală este recompensată la Birmingham cu 16.725 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici