Halep o întâlneşte marţi pe Karolina Pliskova în turul doi la Sydney

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, o va întâlni marţi, de la ora 4.00, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 22 WTA, în turul doi al turneului de la Sydney, dotat cu premii de 731.000 de dolari.

580 afișări
Imaginea articolului Halep o întâlneşte marţi pe Karolina Pliskova în turul doi la Sydney

Halep o întâlneşte pe Karolina Pliskova în turul doi la Sydney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep are bye în primul tur la Sydney, informează wtatennis.com.

Halep şi Pliskova vor evolua în primul meci pe arena Grand Stand.

Simona Halep şi Karolina Pliskova, 22 de ani, nu au mai fost adversare până în prezent.

În primul tur al probei de dublu masculin de la Sydney, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, va întâlni marţi, tot de la ora 4.00, pe terenul 9, cuplul australian James Duckworth/Chris Guccione.

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie) va întâlni marţi, de la ora 5.00, cuplul Santiago Giraldo/Joao Sousa (Columbia/Portugalia), în primul tur al probei de dublu de la Auckland (Noua Zeelandă).

Perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (România/Rusia) va juca marţi, în meciul patru al zilei, împotriva cuplului Cara Black/Saisai Zheng (Zimbabwe/China), cap de serie numărul unu. Meciul este programat să înceapă în jurul orei 7.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici