Halep se retrage din semifinalele de la Bad Homburg. Probleme medicale înainte de Wimbledon

Fostul număr 1 mondial Simona Halep s-a retras vineri din semifinala turneului de tenis de la Bad Homburg, din Germania, acuzând o problemă la gât, cu câteva zile înainte de începerea turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

1104 afișări
Imaginea articolului Halep se retrage din semifinalele de la Bad Homburg. Probleme medicale înainte de Wimbledon

Halep se retrage din semifinalele de la Bad Homburg. Probleme medicale înainte de Wimbledon

Românca în vârstă de 30 de ani trebuia să joace împotriva canadiencei de origine română Bianca Andreescu, care va evolua în finala turneului WTA 250 împotriva unei franţuzoaice - fie Alize Cornet, fie Caroline Garcia, cele două urmând să se întâlnească în cealaltă semifinală.

"Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi înainte de meciul meu din semifinală", a declarat Halep, aflată în prezent pe locul 19, citată de organizatori.

"Din păcate, m-am trezit în această dimineaţă cu gâtul blocat, iar acest lucru nu îmi permite să performez cât mai bine."

Halep a câştigat Wimbledon în 2019 şi are un meci dificil în primul tur pe iarba londoneză, împotriva cehoaicei Karolina Muchova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici