Halep şi Begu s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid, la dublu

Perechea formată din Simona Halep şi Irina Begu s-a calificat, luni, în optimile de finală turneului WTA de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii în valoare de 5.439.350 de dolari.

290 afișări
Imaginea articolului Halep şi Begu s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid, la dublu

Halep şi Begu s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid, la dublu

Halep şi Begu au câştigat, în runda inaugurală, scor 5-7, 6-3, 10-8, împotriva cuplului Abigail Spears/Katarina Srebotnik (SUA/Slovenia), cap de serie numărul 8.

Partida a durat o oră şi 37 de minute. Perechea română a servit doi aşi, a comis trei duble greşeli, iar procentajul de reuşită la serviciu a fost de 62 la sută cu prima minge şi 50 la sută cu cea de-a doua. Ele au avut 12 şanse de break, dintre care au concretizat trei şi şi-au cedat serviciul de două ori.

În următoarea fază a competiţiei, româncele vor evolua în faţa perechii Nao Hibino/Alicja Rosolska (Japonia/Polonia).

Halep (locul 119 WTA la dublu) şi Begu (113 WTA la dublu) şi-au asigurat un cec în valoare de 20.606 euro şi 120 de puncte în ierarhia de dublu, în urma calificării în optimile turneului de la Madrid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici