Cătălin Moroşanu, VICTORIOS la Madrid: Dacă nu erau miile de români din sală, ar fi fost mult mai greu

Sportivul Cătălin Moroşanu a obţinut a 44-a victorie din carieră după ce l-a învins, sâmbătă seară, la Palacio Vistalegre, din Madrid, pe polonezul Lukasz Krupadziorow, în main-event-ul galei Superkombat la care au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

9142 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu, VICTORIOS la Madrid: Dacă nu erau miile de români din sală, ar fi fost mult mai greu

Moroşanu, victorios la Madrid: Dacă nu erau miile de români din sală, ar fi fost mult mai greu

Luptătorul din România s-a impus la decizie, după un meci spectacolos în care şi-a trimis adversarul la podea, în runda a doua.

"A fost un meci incredibil, iar dacă nu erau miile de români din sală, cu siguranţă ar fi fost mult mai greu pentru mine. Suntem o ţară mică, dar mândră şi mă bucur să port steagul pe umeri oriunde lupt", a declarat Moroşanu în aplauzele spectatorilor care au umplut Palacio Vistalegre.

După meci, sute de români l-au aşteptat pe Cătălin Moroşanu la ieşirea din sală şi au blocat maşina în care se afla cel supranumit "Moartea din Carpaţi". "Cătălin, mulţumim!", i-au strigat fanii lui Moroşanu, care s-a oprit pentru a oferi autografe şi pentru a face poze.

În gala de la Madrid s-au mai luptat alţi doi români, Eduard Chelariu şi Cristian Ristea, dar ambii au fost învinşi. Chelariu a pierdut la puncte în faţa congolezului Nenes Nayanesh, în timp ce Ristea a fost învins prin knockout tehnic, în a doua repriză, de polonezul Dawid Zoltaszek.

Promotorul Eduard Irimia, CEO al Superkombat, a anunţat că următoarea gală va avea loc în România, la Mamaia, iar din toamnă se vor desfăşura primele evenimente în Statele Unite ale Americii, mai întâi la New York. În prezent, galele promoţiei româneşti sunt transmise în America de Nord de canalul CBS Sports Network.

"A fost o seară superbă, ne bucurăm că am reuşit să le oferim românilor din Spania o gală memorabilă. Producţia de televiziune asigurată de Five's International demonstrează încă o dată că putem organiza gale majore în orice colţ al Europei. Cu siguranţă, surprizele vor continua anul acesta", a declarat oficialul Superkombat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici