Toto Tamuz, fostul jucător de la Petrolul, reţinut de poliţie după un incident petrecut la un meci

Fostul atacant israelian al echipei Petrolul Ploieşti, Toto Tamuz, a fost reţinut de poliţie şi scos încătuşat din vestiar după un incident petrecut la meciul dintre Hapoel Tel Aviv şi Ashkelon, disputat, sâmbătă, în campionatul Israelului, informează publicaţia The Times of Israel.

556 afișări
Imaginea articolului Toto Tamuz, fostul jucător de la Petrolul, reţinut de poliţie după un incident petrecut la un meci

Toto Tamuz, fostul jucător de la Petrolul, reţinut de poliţie după un incident petrecut la un meci

Mai exact, Tamuz a fost ridicat de poliţişti chiar din vestiarul celor de la Tel Aviv, după ce l-ar fi lovit pe poliţistul care l-a reţinut pe vărul său. Vărul lui Tamuz a asistat din tribune la partida încheiată cu scorul de 0-0 şi a aruncat cu o sticlă în direcţia forţelor de ordine.

Toto Tamuz a fost dus la secţie, încătuşat, dar a fost eliberat după câteva ore. Totuşi, fotbalistul în vârstă de 29 de ani va fi pus sub acuzare.

Toto Tamuz, de origine nigeriană, a activat în Liga 1 la Petrolul în perioada 2014-2016, timp în care a marcat 14 goluri în cele 50 de meciuri jucate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici