Hamilton şi Leclerc, descalificaţi din Marele Premiu al Statelor Unite pentru o abatere tehnică

  • Lewis Hamilton şi Charles Leclerc au fost descalificaţi din Marele Premiu al Statelor Unite.
  • În urma cursei de la Austin, maşinile lor au fost inspectate, iar echipa tehnică a FIA a depistat nereguli.
  • Hamilton terminase pe locul al doilea, iar Leclerc a trecut linia de sosire pe locul al şaselea.
3490 afișări
Imaginea articolului Hamilton şi Leclerc, descalificaţi din Marele Premiu al Statelor Unite pentru o abatere tehnică

Hamilton

Ambele echipe au trimis un reprezentant pentru a vorbi cu comisarii, dar aceştia au precizat că „sarcina concurentului este de a se asigura că maşina este în conformitate cu regulamentul în orice moment în timpul unui eveniment”.

Descalificarea îl urcă pe Norris pe locul doi şi îl promovează pe Carlos Sainz pe locurile de pe podium. Sergio Perez urcă pe locul patru şi îşi măreşte avansul faţă de Hamilton în lupta pentru locul doi în campionatul piloţilor.

Russell sare de pe locul şapte pe cinci, Pierre Gasly pe şase şi Lance Stroll pe şapte. Yuki Tsunoda a fost al optulea, japonezul obţinând şi punctul bonus pentru cel mai rapid tur.

Triplul campion de Formula 1, Max Verstappen a câştigat duminică seara Grand Prix-ul Statelor Unite, ajungând la 51 de victorii în carieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici