Handbal feminin: CSM Bucureşti a învins SCM Craiova, scor 33-21, şi a câştigat Cupa României

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a câştigat, sâmbătă, în Sala Olimpia din Ploieşti, Cupa României, după ce a învins în finala competiţiei formaţia SCM Craiova, cu scorul de 33-21 (18-11), iar echipa din Capitală a încheiat sezonul cu două trofee, după ce a câştigat şi titlul naţional.

433 afișări
Imaginea articolului Handbal feminin: CSM Bucureşti a învins SCM Craiova, scor 33-21, şi a câştigat Cupa României

Handbal feminin: CSM Bucureşti a învins SCM Craiova, scor 33-21, şi a câştigat Cupa României

Echipa pregătită de Per Johansson a încheiat sezonul cu o victorie convingătoare, astfel că la final a realizat eventul pentru al doilea an consecutiv.

Pentru antrenorul suedez Per Johansson, dar şi handbalistele Cristina Vărzaru, Carmen Martin, Cristina Nan, Simone Bohme şi Linnea Torstensson a fost ultimul meci la CSM Bucureşti. Primele trei nu au evoluat din cauza accidentărilor. În semn de recunoştinţă, clubul le-a oferit jucătoarelor nominalizate şi antrenorului câte o plachetă în debutul partidei.

Medalia de bronz în cadrul turneului Final 4 de la Ploieşti a fost obţinută de CSM Bistriţa, care a dispus de Unirea Slobozia cu 32-31.

În sezonul următor al cupelor europene, CSM Bucureşti va evolua în Liga Campionilor, iar Dunărea Brăila, HC Zalău şi SCM Craiova, în Cupa EHF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici