Handbalista Cristina Neagu a fost diagnosticată cu coronavirus

  • Cristina Neagu este infectată cu SARS-CoV-2.
  • Handbalista s-a simţit rău şi a avut febră.
  • CSM Bucureşti va juca în Liga Campionilor pe 10 octombrie, în Norvegia, cu Vipers Kristiansand.
505 afișări
Imaginea articolului Handbalista Cristina Neagu a fost diagnosticată cu coronavirus

Profimedia

Cristina Neagu are coronavirus. Handabilsta s-a simţit rău la sfârşitul sîptămânii şi a avut febră.. Ea şi-a făcut testul, iar rezultatul a fost pozitiv. 
 
”Cristina Neagu, componentă de bază a echipei feminine de handbal a clubului nostru, a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea Covid-19, test efectuat săptămâna trecută.” a anunţat clubul CSM, pe site-ul oficial.
 
Neagu se află în izolare şi se supune tuturor protocoalelor ce trebuiesc respectate., scrie în comunicat.
 
CSM Bucureşti va juca în Liga Campionilor pe 10 octombrie, în Norvegia, cu Vipers Kristiansand.
 
Pe 5 octombrie 2020, lotul echipei fCSM a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegaţie va intra în izolare şi se va supune unei noi testări, conform prevederilor legale din această ţară. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici