Handbalista Oana Manea, internată la Spitalul Militar

Handbalista clubului Oltchim, Oana Manea, este internată la Spitalul Militar din Capitală pentru investigaţii medicale, după ce medicii de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă au diagnosticat-o cu afecţiuni cardiace, în urmă cu o lună, a afirmat preşedintele grupării vâlcene, Ioan Gavrilescu.

266 afișări
Imaginea articolului Handbalista Oana Manea, internată la Spitalul Militar

Handbalista Oana Manea internată la Spitalul Militar (Imagine: Mediafax Foto)

"Oana Manea este în Bucureşti, la Spitalul Militar, unde îşi face o investigaţie mai complexă la un semnal de alarmă pe care l-au tras medicii de la Centrul de Medicină Sportivă. A fost diagnosticată cu extrasistole, i s-au recomandat două, trei săptămâni de pauză, a făcut acest lucru, s-a dus din nou la control şi a ieşit la fel, cu aceste extrasistole. Apoi părinţii fetei au hotărât să o interneze, să îi facă o investigaţie mai complexă, în urmă cu câteva zile, la Spitalul Militar Central. Încă nu ştim care e starea ei de sănătate, fiind în perioada de investigaţii. Şi-a făcut electrocardiogramă, i se face ecografie cardiacă şi nici ea nu ştie acum care este situaţia ei. Medicii vor da verdictul", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ioan Gavrilescu.

Preşedintele clubului Oltchim a adăugat că speră ca handbalistei să nu i se interzică practicarea sportului. "Să sperăm că nu este ceva grav, să nu i se interzică să mai facă sport, pentru că ar fi rău şi pentru ea şi pentru noi. Este o jucătoare de perspectivă în care se puneau mari speranţe, dar să fim optimişti. Deocamdată nu avem elemente certe ca să ne gândim la ce e mai rău", a spus oficialul vâlcean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici