Handbalistele naţionalei ar putea fi vaccinate împotriva gripei noi

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Radu Voina, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că există posibilitatea ca jucătoarele care vor face deplasarea în China, la Campionatul Mondial, să fie vaccinate împotriva gripei A H1N1.

15 afișări
Imaginea articolului Handbalistele naţionalei ar putea fi vaccinate împotriva gripei noi

Handbalistele naţionalei ar putea fi vaccinate împotriva gripei noi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"În 16 noiembrie este programată efectuarea vizitei medicale, care va fi una mai detaliată, având în vedere că vom pleca în China. Există şi varianta ca fetele să fie vaccinate împotriva noului virus gripal, dacă vaccinul va fi disponibil atunci şi vor fi recomandări în acest sens", a declarat Radu Voina.

Antrenorul reprezentativei României a făcut precizări şi în privinţa programului lotului, înaintea plecării la CM din China: "Vreau neapărat să duc fetele două zile într-un loc liniştit, să se recreeze puţin, să nu mai vadă mingea sau să audă de handbal. După vizita medicală, vom merge la Sinaia, iar după aceea nu mai e mult timp şi plecăm la turneul din Norvegia, care va avea loc între 20-22 noiembrie. La revenirea în ţară, fetele vor avea 2-3 zile libere, iar în 27 noiembrie ne vom aduna la Râmnicu Vâlcea, de unde lotul va pleca spre Bucureşti. Deplasarea în China este prevăzută pentru ziua de 28 noiembrie. Vor fi 20 de jucătoare, cele care au fost la Cupa Mondială, plus Tivadar, Bârsan-Chintoan şi Balint, în locul lui Elisei-Ardean, iar delegaţia oficială va fi stabilită cel mai probabil după turneul din Norvegia".

La turneul nordic este posibil să nu participe jucătoarele Cristina Vărzaru (Viborg HK) şi Carmen Amariei (FCK Copenhaga), care sunt angrenate cu echipele de club în competiţiile interne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici