Hănescu a urcat, Pavel a coborât în clasamentul ATP

Tenismanul Victor Hănescu a urcat trei poziţii şi este cel mai bine clasat român în ierarhia ATP Entry, dată publicităţii luni, în care Andrei Pavel a coborât opt locuri, informează site-ul atptennis.com.

2 afișări
Imaginea articolului Hănescu a urcat, Pavel a coborât în clasamentul ATP

Hănescu a urcat, Pavel a coborât în clasamentul ATP

Hănescu se află pe poziţia 71, cu 513 puncte, în timp ce Pavel ocupă locul 90, cu 468 de puncte. Următorul român din clasament este Adrian Cruciat, ocupantul poziţiei 202, cu 204 puncte.

În clasamentul ATP Race, Victor Hănescu şi Andrei Pavel se află la egalitate pe locul 145, cu un punct, după o coborâre de opt poziţii.

La dublu, cel mai bine poziţionat jucător român este Andrei Pavel (locul 27, 1640 puncte), urmat de Horia Tecău (locul 146, 376 puncte) şi Florin Mergea (locul 175, 327 puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici