Hănescu: Franţa este favorită pe hârtie, dar în tenis orice e posibil

Tenismanul Victor Hănescu a desfăşurat, marţi, primul antrenament în Sala Transilvania din Sibiu în vederea meciului din Cupa Davis şi spune că este o suprafaţă care îl avantajează şi, deşi francezii sunt "favoriţi pe hârtie", speră într-o victorie.

1 afișare
Imaginea articolului Hănescu: Franţa este favorită pe hârtie, dar în tenis orice e posibil

Hănescu: Franţa este favorită pe hârtie, dar în tenis orice e posibil

"Franţa este o echipă puternică, are jucători buni. Sunt favoriţi pe hârtie, asta e clar, deci noi trebuie să ne facem jocul, să jucăm la capacitatea noastră maximă şi să sperăm, pentru că în tenis orice e posibil. Contează forma în ziua meciului, s-au văzut atâtea surprize. Aţi văzut şi la Australian Open atâtea meciuri care s-au întors de la scoruri care nu credeai", a declarat Victor Hănescu.

Tenismanul român este mulţumit de cum arată Sala Transilvania, dar şi de suprafaţa pe care va juca. "Sala este foarte frumoasă, am mai fost aici, dar cu această suprafaţă şi cu schimbările care au fost aduse mi se pare foarte reuşită şi cred că o să le placă şi francezilor. Este o suprafaţă pe care am mai jucat în turneele ATP, mai ales în Franţa am întâlnit acest fel de teren. Este un teren care mă avantajează într-o oarecare măsură, nu este suprafaţa mea favorită, eu pe zgură mă simt cel mai bine, dar este o suprafaţă care se apropie de zgură, este mai lentă şi rămâne de văzut ce va fi", a mai spus Victor Hănescu.

Victor Hănescu împreună cu Andrei Pavel, Florin Mergea şi Horia Tecău sunt jucătorii care vor reprezenta România în meciurile împotriva Franţei din Cupa Davis, care se vor desfăşura în perioada 8-10 februarie la Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici