Hănescu joacă cu Federer în turul doi la Australian Open

Tenismanul Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la Australian Open, după ce l-a învins pe argentinianul Juan Ignacio Chela, cu scorul de 6-4, 6-3, 7-6 (7/2) în runda inaugurală a primului turneu de Grand Slam al anului.

17 afișări
Imaginea articolului Hănescu joacă cu Federer în turul doi la Australian Open

Hănescu joacă cu Federer în turul doi la Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În turul doi, Victor Hănescu va juca în compania numărului 1 mondial, elveţianul Roger Federer, care a tercut în prima rundă de Igor Andreev, scor 4-6, 6-2, 7-6 (7/2), 6-0.

Pentru calificarea în turul doi, Hănescu va primi 45 de puncte ATP şi un cec în valoare de 31.500 dolari australieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici