Hănescu ratează şansa de a-şi lua revanşa în faţa lui Brands

Tenismanul Victor Hănescu (locul 43 ATP) a ratat ocazia de a-şi lua revanşa în faţa lui Daniel Brands după meciul cu probleme din turul trei al turneului de la Wimbledon, germanul fiind eliminat în prima manşă la Hamburg de conaţionalul său Julian Reister.

10 afișări
Imaginea articolului Hănescu ratează şansa de a-şi lua revanşa în faţa lui Brands

Hănescu ratează şansa de a-şi lua revanşa în faţa lui Brands (Imagine: Andeea Balaurea/Mediafax Foto)

Reister (locul 121 ATP) l-a învins, marţi, cu scorul de 6-2, 7-6 (10), pe Brands (locul 68 ATP), în turul întâi al turneului de la Hamburg, dotat cu premii de un milion de euro, şi va evolua, miercuri, în premieră, împotriva lui Hănescu. Cei doi jucători germani au primit câte un wild-card pentru a participa la acest turneu de 500 de puncte. Hănescu, cap de serie numărul 12, este calificat direct în turul secund.

În urmă cu aproape o lună, la Wimbledon, Victor Hănescu a decis să se retragă de pe teren la scorul de 6-7, 6-7, 7-6, 6-3, 3-0 în favoarea lui Brands, după ce a ratat patru mingi de meci în setul al treilea şi după o altercaţie cu câţiva spectatori din tribună. Imaginile TV l-au arătat pe Hănescu care scuipa înspre fani, la începutul setului decisiv, sportivul român reacţionând astfel în urma unor injurii venite dinspre tribună. Pentru gestul său şi pentru faptul că a făcut şi câteva greşeli intenţionate, Hănescu a fost sancţionat cu o amendă de 15.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici