Harlem Globetrotters se întorc în România

Turneul mondial din 2010 al trupei de show-baschet Harlem Globetrotters va include şi revenirea în România, la Cluj şi Bucureşti, în 25 şi 26 martie.

167 afișări
Imaginea articolului Harlem Globetrotters se întorc în România

Harlem Globetrotters se întorc în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Harlem Globetrotters a mai performat în România, în 2007 şi 2008, la Bucureşti, Sibiu şi Cluj.

Înaintea sosirii în România, trupa de baschet americană va susţine show-uri în şase oraşe din Germania, între 12 şi 20 martie, dar şi în capitala Ungariei, Budapesta (23 martie).

Alte destinaţii europene ale celor de la Harlem Globetrotters, după ce vor poposi la Cluj şi Bucureşti, sunt Paris (22 şi 23 mai) şi Belfast (4 iunie).

În cei 84 de ani de existenţă, Harlem Globetrotters au jucat peste 25.000 de partide demonstrative de baschet, în 120 de ţări de pe şase continente, adunând mai mult de 130 de milioane de fani în tribune.

Biletele la show-urile din Cluj şi Bucureşti costă între 50 şi 150 de lei, cu acces gratuit pentru copiii de maximum 6 ani, însoţiţi de părinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici