Harry Maguire s-a căsătorit cu iubita lui din copilărie într-un castel din Franţa

Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, s-a căsătorit cu iubita sa din copilărie, Fern Hawkins, în cadrul unei ceremonii private într-un castel francez de lux, în faţa familiei şi a prietenilor.

1951 afișări
Imaginea articolului Harry Maguire s-a căsătorit cu iubita lui din copilărie într-un castel din Franţa

Sursa foto: Twitter

Starul englez Harry Maguire şi-a sărbătorit căsătoria cu Fern Hawkins la un castel francez romantic - unde invitaţii se bucură duminică şi de o petrecere la piscină.

Harry, în vârstă de 29 de ani, şi Fern, în vârstă de 27 de ani, şi-au făcut jurămintele în faţa colegului de echipă de la naţională, Jordan Pickford, şi a soţiei sale Megan Davison, în vârstă de 26 de ani, care a fost domnişoară de onoare. Căpitanul lui Man Utd a sosit în Burgundia cu un avion privat, alături de aproximativ 30 de rude şi prieteni.

250.000 de lire sterline a costat închrierea istoricului Chateau Varennes, votat cândva în primele 10 locuri de nuntă din lume, conform The Mirror. Petrecerea a inclus un estetician şi un coafor pentru fizioterapeutul Fern Hawkins este de meserie fiziioterapeut, cei doi cunoscându-se de când erau încă adolescenţi.

Se pare că îndrăgostiţii şi-au scris singuri jurămintele pentru ceremonia de la castel. Ei au băut cocktailuri cu cei dragi vineri seară şi au inclus în plan o petrecere la piscina în aer liber a locaţiei înainte de întoarcerea lor în Marea Britanie.

„Harry a vrut ca totul să fie perfect pentru ziua lor cea mare", a declarat o sursă, pentru The Mirror.

„A fost un eveniment pentru familie şi prietenii apropiaţi şi nu s-au făcut economii."

Invitaţii au fost rugaţi să nu folosească telefoane mobile, unul dintre prietenii lui Fern făcând fotografiile oficiale de nuntă. Oaspeţii au primit, de asemenea, un cadou de mulţumire din partea tinerilor căsătoriţi.

Harry a cerut-o în căsătorie pe Fern la Paris, pe 17 februarie 2018, ea decalrând după aceea: „Harry m-a făcut cea mai fericită fată din lume şi mi-a cerut să mă căsătoresc cu el în cel mai perfect mod".

Proprietatea Varennes are un „apartament de princiar", 22 de dormitoare şi 18 băi. Terenul are propria biserică, precum şi o livadă de portocali descrisă ca fiind una dintre cele mai frumoase zone de evenimente din toată Franţa.

Cuplul a făcut cununia civilă în Crewe (Cheshire), luna trecută, când au şi primit certificatul de căsătorie, în Marea Britanie, dar consideră ceremonia franceză ca fiind „ziua nunţii" lor.

Proaspăta familie Maguires are deja două fiice, Lillie Saint, în vârstă de trei ani, născută la exact nouă luni după ce Anglia a învins Columbia la penalty-uri la Cupa Mondială 2018, şi Piper Rose, în vârstă de doi ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici