Hattrick-ul lui Mitriţă aduce victoria Universităţii Craiova la Galaţi

Începută cu o oră întârziere, din cauza terenului acoperit de zăpadă, meciul dintre Oţelul Galaţi şi Universitatea Craiova s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 1-3 (1-0), toate cele trei goluri ale oaspeţilor fiind marcate de Alexandru Mitriţă în repriza secundă.

215 afișări
Imaginea articolului Hattrick-ul lui Mitriţă aduce victoria Universităţii Craiova la Galaţi

Hattrick-ul lui Mitriţă aduce victoria Universităţii Craiova la Galaţi

După patru meciuri fără înfrângere, echipa lui Dorinel Munteanu, care a dat o mână de ajutor înainte de meci la deszăpezirea terenului, a cedat pe teren propriu, după o primă repriză în care a avut mai multe ocazii şi a marcat din penalty, în minutul 20, prin Alexandru Popa.

Craiovenii au replicat după pauză, primul semn al revenirii aparţinându-i lui Danciu, a cărui lovitură de cap a fost respinsă de portarul Dur-Bozboancă.

Mitriţă şi-a început recitalul în minutu 53, când a marcat din careu, după o pasă uşor deviată, şi un un-doi cu Markovic.

În minutul 80, Bancu l-a angajat pe Mitriţă în careu, de unde mijlocaşul oltenilor l-a lobat elegant pe portarul advers, pentru 1-2, după ce anterior mai ratase o ocazie promiţătoare.

Tabela a fost închisă după doar 3 minute, după o fază colectivă, Creţu centrând pe jos în faţa porţii din flancul stâng la acelaşi Mitriţă, care a trimis pe lângă portar.

Universitatea îşi consolidează poziţia a 4-a în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Oţelul rămâne pe locul 9, cu 20 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici