HCM Constanţa, înfrângere la scor în turul sferturilor Cupei Cupelor

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia spaniolă Pevafersa Valladolid, cu scorul de 38-23 (19-11), în manşa tur a sferturilor de finală ale Cupei Cupelor.

6 afișări

După o replică mai onorabilă în prima parte a jocului, HCM a cedat treptat pe tabelă, iar după ce Pevafersa s-a distanţat la zece goluri (26-16, min. 40), victoria gazdelor nu a mai putut fi pusă la îndoială.

În optimile de finală ale Cupei Cupelor, ibericii de la Pevafersa au eliminat din competiţie campioana României, Steaua Bucureşti.

Partida retur din sferturile de finală va avea loc în 5 aprilie, de la ora 11.00, pe terenul liderului Ligii Naţionale, HCM Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici